Lifjell

Lifjell byr på mange ulike toppturer, med en unik utsikt hvor du på gode dager ser Gaustatoppen i nord og Telemarkskysten i sør. GeoCaching og søk etter Pokemons kan motivere ungene til topps, og hvis du melder deg på Gulltrimmen kan du være med å konkurrere om poeng.

Rett på nedsiden av Lifjellstua finner du et lite tjern med gode fiskemuligheter for de minste, og lenger inn på Lifjell finnes det mange gode fiskevann. Mer om fiskemuligheter og fiskekort kan du finne på nettsidene til Bø Fiskelag.

Hollane seter

Hollane seter ligger på Lifjell, 859 m.o.h., og er et flott turmål med oppmerka løyper ca. 9 km fra Lifjellstua. Setra har vært i drift siden 1600-tallet, og har siden 1920 hatt en egen del for turisme. I vintersesongen er Hollane åpen alle helger fra februar til Påske, med forbehold om gode snøforhold. I tillegg er setra åpen hver dag i vinter- og Påskeferien. Hollane byr på et rolig og trivelig miljø med enkel standard, hel/halvpensjon eller selvkost.

Det er 30 sengeplasser fordelt på Turisthytta, Seterbua og Steinhytta. Hollane seter tar imot gjester for korte eller lange opphold. Det er mulighet for utleie til grupper, firma, ulike arrangement og private personer.